Rijschool Rout-ine

Boterstraat 1

7101 DN Winterswijk

inebolk@live.nl

www.rijschoolrout-ine.nl

tel.0655590624

                                          Rijschool Rout-ine                                .                                  

Menu

 

Nieuwe rijschool

RIS rijmethode

De auto een

    Hyundai i20. 

Kosten

Formulieren

Rijden als je 16,5 bent

Rijden als je moeilijk

    lesstof opneemt

Contact

Theorielessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vanaf april 2011 start in Winterswijk een nieuwe rijschool. De lessen worden gegeven door Ine Bolk. Ik heb 30 jaar leservaring binnen het lager- , voortgezet- en volwassenen onderwijs . Naast het reguliere onderwijs heb ik ook regelmatig gewerkt met mensen en kinderen met een beperking. Vanaf december 2010 heb ik de bevoegdheid tot rijinstructeur behaald. Om de leerling in de lesauto beter en gestructureerder te kunnen begeleiden heb ik daarna de RIS ( rijden in stappen) opleiding gevolgd bij de Verkeeracademie in Nieuwegein.

De lessen worden gegeven in een Hyundai i20. Een fijne comfortabele auto. Hij loopt lekker en de bediening gaat heel soepel. Door de 1.6 motor kun je vlot aan het verkeer deelnemen en is invoegen en inhalen ook op hogere snelheid geen enkel probleem. Het is bovendien een veilige auto met rondom airbags. De auto is uitgerust met ESP en ABS. Naast de dubbele bediening met rem en koppeling heeft deze auto ook een dubbel gaspedaal.

Rout-ine gaat geen lespakketten aanbieden. Het landelijk gemiddelde is op dit moment 45 lessen. De slagingskans met de RIS methode moet volgens het CBR kunnen uitkomen op 70%, ruim 20% hoger dan met het reguliere examen. Heb je al jaren op een tractor of een schakelbrommer gereden of heb je talent dan kun je soms met 30 lessen afrijden.

Kijk voor meer info  over de lessen op de pagina van RIS rijmethode.

Routine kan de leerlingen ook begeleiden voor het theorie-examen.

 .